Van sfeer naar verpakking | 2022

Door alle veranderingen worden we als bedrijf en mens uitgedaagd. In 2022 worden nieuwe waarden, levensstijlen en doelen verwelkomd. Fresh Start, Breezy Bright, Welness Bubble en Traditional Sentiment zijn de vier themanamen van onze inspiratieborden voor dit jaar. Verleid en inspireer de consument met uw product in de stijl Breezy Bright.

Breezy Bright

Juni 2022

Breezy Bright straalt een en al optimisme uit. Genieten in een vrolijk gekleurd interieur of buitenruimte. Bloemen, bloeiende planten, bonte borders met een beetje verwildering en vrolijke pluktuinen is het groene geluk en de kers op de taart. De gebruikte kleuren, typografie en dessins zijn zoals verwacht vrolijk en een tikje eigenwijs. Krachtige pasteltinten als roze, mintgroen en zacht oranje afgewisseld met fellere accenten worden versterkt met cartooneske typografie; opvallend en niet te missen. Keramiek, gekleurd glas, praktisch kunststof, textiel, raffia en granito zijn materialen die perfect passen binnen Breezy Bright. De materialen kunnen natuurlijk, ambachtelijk en praktisch tegelijk zijn.

Fresh start

Maart 2022

Ons huis vertegenwoordigt meerdere functies, doordat veel mensen vanuit huis werken. Bladplanten, bontbladige en luchtzuiverende planten zorgen voor een gezonde binnenruimte en een frisse uitstraling. Onze etiketten en SmartCups® met patronen gebaseerd op natuurlijke structuren en opgemaakt in wit gecombineerd met naturellen versterken deze frisse uitstraling en frisse start van 2022!

Wilt u geïnspireerd blijven door onze nieuwsbrief?

Start typing and press Enter to search