Moderne drukkerij met meer dan
80 jaar ervaring in de botanische sector

Elburg-Smit is op het oog een gewone drukkerij in een kleine gemeente in de randstad. Hoe maken wij het verschil? In de eerste plaats door ons team met kennis van grafische producten én de botanische sector. Al ruim 80 jaar zijn we gespecialiseerd in de productie van verpakkingen, etiketten en promotiematerialen voor botanische gewassen. Daardoor zijn we in staat producten conceptueel te versterken. In de tweede plaats door de techniek: onze moderne machines staan garant voor kwaliteit en het beste drukwerk voor jouw product.

Onze kracht? Alle kennis en capaciteit onder één dak

Werkwijze

iconen-production-ElburgSmit-12

Pre-media

De medewerkers van deze afdeling werken aan een perfecte opmaak van jouw drukwerk. Nauwkeurig, snel en met liefde voor het vak. Zelf ideeën? We werken graag met je samen.

iconen-production-ElburgSmit-13

Drukken

Onze moderne drukpersen zorgen voor een snelle en efficiente productie in hoge kwaliteit van jouw opdracht. Maakt niet uit of het kunststof, karton of papier is.

iconen-production-ElburgSmit-15

Fulfilment & logistiek

Vouwen, rillen, stansen en snijden: alle disciplines verzorgen wij in huis. Alles wordt overzichtelijk verpakt en geleverd op de door jouw gewenste wijze en op het afgesproken tijdstip.

iconen-production-ElburgSmit-14

Digitaal drukken

Wil je kleinere oplages, snel en flexibel? Ook dan verzorgen wij jouw cappers of etiketten. Desgewenst doelgroepgericht of gepersonaliseerd.

1934
0
OPGERICHT
iconen-personeel-ElburgSmit-18
0
MEDEWERKERS
iconen-wereld-ElburgSmit-19
0
LANDEN

Groene producten vragen om groen materiaal

Duurzaamheid is belangrijk in de sierteeltsector. Steeds meer leveranciers en klanten vragen om verantwoord denken en produceren. Als toeleverancier van de sierteeltsector voelen wij ons zeer betrokken bij het milieu en is de zorg voor het milieu een serieus onderdeel van onze dagelijkse bedrijfsvoering.

Start typing and press Enter to search