Duurzaam denken

Duurzaamheid is belangrijk in de sierteeltsector. Steeds meer leveranciers en klanten vragen om verantwoord denken en produceren. Als toeleverancier van de sierteeltsector voelen wij ons zeer betrokken bij het milieu en is de zorg voor het milieu een serieus onderdeel van onze dagelijkse bedrijfsvoering.

In de keten van botanische producten zijn wij al ruim 80 jaar een vooraanstaand en gespecialiseerd producent. Met onze diensten en producten leveren wij een bijdrage aan de omzet van onze nationale én internationale klanten. Wij bieden vanuit een positieve werkomgeving advies en product op maat en voorzien hiermee in de communicatiebehoefte waarbij de consument tot aankoop wordt gestimuleerd.

Onze unieke bedrijfsstructuur is gericht op continuïteit en personeelsparticipatie. Wij bieden onze werknemers een gezonde werkomgeving, waarbij het werkklimaat is gebaseerd op wederzijds respect, ontwikkeling en vertrouwen.

Wij zijn voor onze klanten, medewerkers en relaties een duurzame, betrouwbare en stabiele partner.

Duurzaamheid

Duurzaam produceren

Onze betrokkenheid bij de ontwikkelingen in de natuur en het milieu blijkt uit de wijze waarop de grondstoffen binnen het bedrijf geselecteerd en beheerd worden en uit details als het gescheiden inzamelen van het bedrijfsafval. Wij recyclen al het karton- en kunststofafval, beperken het inkt- en chemieafval tot een minimum en volgen ons meerjarig programma om energie efficiënt te produceren.

Al onze duurzaamheiddoelstellingen zijn SMART geformuleerd en hebben een eindverantwoordelijk MT-lid. Deze doelstellingen maken waar mogelijk onderdeel uit van onze ISO 9001:2015 certificering. Door ons kwaliteitsmanagement zijn we ook FSC®C007957– en PEFC gecertificeerd. Al onze papiersoorten komen uit verantwoord beheerde bossen.

Vanuit het lidmaatschap van Benefits of Nature zijn wij bij een netwerk van vooruitstrevende partijen in de tuinbouwsector aangesloten. Benefits of Nature berekent en verbetert de footprint van bedrijven en hun producten in de internationale land- en tuinbouw. Wij hebben een stuurgroep samengesteld die in samenwerking met Benefits of Nature de CO2 footprint berekening op alle fronten binnen onze organisatie probeert te reduceren.

iso-9001-positive-screen-rgb-200x200
pefc
fsc
logo-benefits-of-nature
Duurzaamheid

Samen duurzaam

In de keten van de botanische sector zoeken wij altijd naar verbinding in samenwerking. De wensen van onze klanten staan centraal en is gericht op een langdurige samenwerking. Wij adviseren graag over ‘groen’ materiaalgebruik zoals FSC-karton en biologisch afbreekbare kunststof soorten. Wij versterken onze klantrelatie door, proactief mee te denken, je te voorzien van informatie, je te ontzorgen, en door kwalitatief hoge en goede producten af te leveren. Jouw producten worden pas echt ‘groen’ als het etiket of verpakking CO2 neutraal geproduceerd is en gedrukt is op biomateriaal of op FSC of PEFC-karton.

Wilt u ons blijven volgen in onze maatschappelijk verantwoorde aanpak en ontwikkeling in duurzaam ondernemen of bent u geïnteresseerd in één van onze andere producten of diensten, neem dan contact met ons op.

Start typing and press Enter to search